DINNER MENU [ 9/26(金)~]

2014,09,25, 03:17 PM
明日、9月26日(金)からスタートするメニューのご紹介です!

[前菜]
-本日の前菜
-焼きナスのムースと中トロのアンサンブル 南仏のイメージで
-黒豚のコンフィ 小さな野菜のマリネ添え フランボワーズソース

[スープ]
-本日のポタージュ

[セカンドディッシュ]
-本日の魚料理
-優しく火入れした北海道産天然帆立貝 サフラン風味のムール貝のジュとパルメザンチーズのチュイルをのせて。
-フォアグラのポワレ 信州キノコと松の実のおやき添え 鴨とカツオのコンソメを注いで


[メイン]
-シャラン鴨のポワレ アールグレイのキャラメルソース
-オーストラリア産穀物肥育した仔羊の藁焼き スモークバターソース

-特選牛ステーキ
-特製ハンバーグステーキ 赤ワインソース
-本日のお肉料理

[デザート]
-アイスクリームとシャーベットの盛り合わせ
-本日のデザート
-ピスタチオ風味のフォンダンショコラ イチジクのコンポートと共に
-ラフランスのブランマンジェ マスカルポーネのソルベ添え
-クレームブリュレ 青リンゴのソルベ添え

[Starters]
-today's appetizer
-the ensemble between eggplant mousse and tuna, in the image of southern France
-pork confit, with tiny marinated vegetables, raspberry sauce

[Soups]
-today's potage
-chestnut and mushroom potage

[Second dishes]
-today's fish
-softly cooked scallop, with the juice of blue mussel flavored with saffron
-sautéed foie gras with Oyaki of mushrooms & pine nuts, pouring the consommé of duck & bonito

[Main dishes]
-sautéed duck, caramel sauce of earl grey tea
-Australian lamb grilled with straws, smoked butter sauce
-special-choice beef steak
-ahill's hamburger steak, red wine sauce
-today's meat dish

[Desserts]
-ahill's ice cream & sherbet
-today's dessert
-Fondant-Chocolat flavored with pistachio, served with fig compote
-La France Blanc-Manger, with Mascarpone sherbet
-Crème brûlée, with green apple sherbet

ahill azabu

 麻布 | comments (0) | trackback (x) | by ahill