DINNER MENU [ 4/3(金)~]

2015,04,02, 03:15 PM
明日、4月3日(金)からスタートするディナーメニューのご紹介です!

[前菜]
-本日の前菜
-駿河湾産桜エビと春野菜のキッシュ トマトのクーリとサフランクリーム添え
-シャラン鴨のテリーヌ オレンジ風味 、自家製マスタードと共に
-国産ホワイトアスパラと信州マスのスモーク ラヴィゴットソース


[スープ]
-本日のスープ


[セカンドディッシュ]
-本日の魚料理
-帆立のムース 地蛤のソテー添え 筍と木の芽のナージュ仕立て
-フォアグラのポワレ 春キャベツのブリニ添え 熟成ウスターソースで
-河豚のカダイフ包み焼き 抹茶のソース

[メイン]
-富士宮萬幻豚の肩ロースのソテー 新野菜のコンフィ添え ブラックオリーブとケイパーのソース
-オーストラリア産仔牛フィレ肉のポワレ クリームチーズと酒粕のソース
-特選牛ステーキ
-特製ハンバーグステーキ 赤ワインソース
-本日のお肉料理


[デザート]
-アイスクリームとシャーベットの盛り合わせ
-本日のデザート
-クレープシュゼットキャラメル風味 ミントのアイス
-イチゴのセミフレッド 小さな焼き菓子を添えて
-クレームブリュレ バナナのアイス添え

[Starters]
-today's appetizer
-quiche of "sakura"shrimp & spring vegetables, with tomato coulis & saffron cream
-duck terrine(orange flavor), with homemade mustard
-smoked of White asparagus & trout, ravigote sauce

[Soups]
-today's soup

[Second dishes]
-today's fish
-scallop mousse with clam saute, nage of bamboo shoot & leaf bud(japanese pepper)
-foie gras poele with spring vegetables blinis, aging worcestershire sauce
-blowfish(Fugu) kadayif, green tea sauce

[Main dishes]
-pork picnic shoulder saute with vegetable confit, black olives & capers sauce
-veal fillet poele, cream cheese & sake lees sauce
-special-choice beef steak
-ahill's hamburger steak, red wine sauce
-today's meat dish

[Desserts]
-ahill's ice cream & sherbet
-today's dessert
-crepe suzette caramel flavor, mint ice cream
-strawberry semifreddo, with small baked sweets
-creme brulee, with banana ice cream


皆様のご来店お待ちしております!!

ahill azabu

 麻布 | comments (0) | trackback (x) | by ahill