MENU [ 1/25(土)~ ]
2025,01,24, 01:27 PM
新メニューのご紹介です。
ランチは1/25(土)~
ディナーは1/27(月)~
スタートいたします。
みなさまのご来店お待ちしております。
■ Lunch A ¥4000 ■
*メイン、デザートから1品ずつ選択*
Please choose one item from main, dessert
本日のアミューズ
today's amuse
富士サーモンのコンフィ 菜の花 ドライトマト
trout confit, canola flower, dried tomato
京鴨のスモーク ほうじ茶のブリオッシュ シナノゴールド
smoked duck, roasted green tea brioche, yellow apple
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,500)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,500)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
ソルベ2種盛り
2 types of sorbet
■ Lunch B ¥6500 ■
*メイン、デザートから1品ずつ選択*
Please choose one item from main, dessert
本日のアミューズ
today's amuse
青森産平目 ハモンセラーノ 八朔
flatfish, serrano jamon, hassaku orange
ワタリガニのラビオリ
blue crab ravioli
富士サーモン コンテチーズ 春野菜
trout, comte cheese, spring vegetables
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,500)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,500)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のデザート
today’s dessert
ソルベ2種盛り
2 types of sorbet
■ Dinner S ¥8000 ■
*メイン、デザートから1品ずつ選択*
Please choose one item from main, dessert
本日のアミューズ
today's amuse
青森産平目 ハモンセラーノ 八朔
flatfish, serrano jamon, hassaku orange
ワタリガニのラビオリ
blue crab ravioli
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,500)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,500)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のデザート
today’s dessert
■ Dinner A ¥10000 ■
*メイン、デザートから1品ずつ選択*
Please choose one item from main, dessert
本日のアミューズ
today's amuse
青森産ヤリイカ 新玉ネギ 唐墨
squid, new onion, bottarga
京鴨のスモーク ほうじ茶のブリオッシュ シナノゴールド
smoked duck, roasted green tea brioche, yellow apple
富士サーモン コンテチーズ 春野菜
trout, comte cheese, spring vegetables
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,500)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,500)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts or Cheese
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のデザート
today’s dessert
チーズ盛り合わせ
assorted cheese
■ Dinner B ¥15000 ■
本日のアミューズ
today's amuse
黒牛サーロイン 北海道雲丹 有明海苔
beef steak Sirloin, sea urchin & nori
青森県本マグロ スジアオノリ わさび菜
tuna, green laver, wasabi leaves
鱈白子 菊芋 焦がしバター
cod milt, taro, browned butter
蒸し鮑 青森産平目 フキノトウ
steamed abalone, flatfish, butterbur sprout
鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
Kagoshima-Kuroushi beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill’s hamburger steak with foie gras
焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice
本日のデザート
today’s dessert
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《web予約》24時間
https://www.ahill.jp/azabu
《電話予約》
03-5766-2020
定休:水曜、第2第4火曜
ランチは1/25(土)~
ディナーは1/27(月)~
スタートいたします。
みなさまのご来店お待ちしております。
■ Lunch A ¥4000 ■
*メイン、デザートから1品ずつ選択*
Please choose one item from main, dessert
本日のアミューズ
today's amuse
富士サーモンのコンフィ 菜の花 ドライトマト
trout confit, canola flower, dried tomato
京鴨のスモーク ほうじ茶のブリオッシュ シナノゴールド
smoked duck, roasted green tea brioche, yellow apple
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,500)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,500)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
ソルベ2種盛り
2 types of sorbet
■ Lunch B ¥6500 ■
*メイン、デザートから1品ずつ選択*
Please choose one item from main, dessert
本日のアミューズ
today's amuse
青森産平目 ハモンセラーノ 八朔
flatfish, serrano jamon, hassaku orange
ワタリガニのラビオリ
blue crab ravioli
富士サーモン コンテチーズ 春野菜
trout, comte cheese, spring vegetables
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,500)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,500)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のデザート
today’s dessert
ソルベ2種盛り
2 types of sorbet
■ Dinner S ¥8000 ■
*メイン、デザートから1品ずつ選択*
Please choose one item from main, dessert
本日のアミューズ
today's amuse
青森産平目 ハモンセラーノ 八朔
flatfish, serrano jamon, hassaku orange
ワタリガニのラビオリ
blue crab ravioli
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,500)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,500)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のデザート
today’s dessert
■ Dinner A ¥10000 ■
*メイン、デザートから1品ずつ選択*
Please choose one item from main, dessert
本日のアミューズ
today's amuse
青森産ヤリイカ 新玉ネギ 唐墨
squid, new onion, bottarga
京鴨のスモーク ほうじ茶のブリオッシュ シナノゴールド
smoked duck, roasted green tea brioche, yellow apple
富士サーモン コンテチーズ 春野菜
trout, comte cheese, spring vegetables
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,500)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,500)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts or Cheese
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のデザート
today’s dessert
チーズ盛り合わせ
assorted cheese
■ Dinner B ¥15000 ■
本日のアミューズ
today's amuse
黒牛サーロイン 北海道雲丹 有明海苔
beef steak Sirloin, sea urchin & nori
青森県本マグロ スジアオノリ わさび菜
tuna, green laver, wasabi leaves
鱈白子 菊芋 焦がしバター
cod milt, taro, browned butter
蒸し鮑 青森産平目 フキノトウ
steamed abalone, flatfish, butterbur sprout
鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
Kagoshima-Kuroushi beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill’s hamburger steak with foie gras
焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice
本日のデザート
today’s dessert
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》24時間
https://www.ahill.jp/azabu
《電話予約》
03-5766-2020
定休:水曜、第2第4火曜