DINNER MENU [ 10/15(木)~]
2015,10,13, 03:21 PM
10月15日(木)からスタートするディナーメニューのご紹介です!
■■ Starters ■■
エゾ鹿とナッツのテリーヌ キャラメルオニオン添え ポルト酒のソース ペッパー風味
deer & nuts terrine, with caramel onion, pepper flavor porto wine sauce
北海道産 真牡蠣のソテー 柿と大根のマリネと柚子バターソース
oyster saute, persimmon & radish marinade, Yuzu butter sauce
大間産 マグロと秋なすのタルタル添え 赤パプリカのソース
tartar of tuna(from Ōma) & eggplant, red paprika sauce
■■ Soups ■■
本日のスープ
today's soup
■■ Second dishes ■■
本日の魚料理
today's fish
帆立貝と蓮根のムース カダイフ包み焼き 春菊のソース
mousse of scallops & lotus root, kadayif grilled, crown daisy sauce
ポルチーニ茸のヴルーテ フォアグラのポワレと天然キノコを添えて
velouté of porcini mushrooms, with foie gras poêle & natural mushroom
活オマール海老のポワレ アンチョビとグリーンオリーブのソース
omar shrimp poêle, anchovies & green olives sauce
■■ Main dishes ■■
ニュージーランド産 仔羊のソテー シェリーヴィネガーソース ローズマリー風味
lamb(from new zealand) saute, sherry vinegar sauce, rosemary flavor
フランスシャラン産 鴨のポワレ アールグレイソース
duck(Canard Challandais) poêle, earl grey sauce
特選牛ステーキ
special-choice beef steak
特製ハンバーグステーキ 赤ワインソース
ahill's hamburger steak, red wine sauce
本日のお肉料理
today's meat dish
■■ Desserts ■■
アイスクリームとシャーベットの盛り合わせ
ahill's ice cream & sherbet
本日のデザート
today's dessert
ヘーゼルナッツのオペラ仕立て オレンジのアイス添え
hazelnut Opéra style, with orange ice
種子島産 みつ姫芋と様々なお菓子とのマリアージュ
mariage of sweet potato & candy
クレームブリュレ 和栗のアイス添え
crème brûlée, with Japanese marron ice cream
皆さまのご来店お待ちしております。
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
MENU A ¥5,000-
◇スターターより一品
◇スープより一品
◇メインディッシュ
or セカンドディッシュより一品
◇ahill 焼きカレー
◇デザートより一品
MENU B ¥7,000-
◇スターターより一品
◇スープより一品
◇セカンドディッシュより一品
◇メインディッシュより一品
◇ahill 焼きカレー
◇三種のチーズ
◇デザートより一品
MENU C ¥9,000-
旬の特選素材を使った、シェフおまかせのコース
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
■■ Starters ■■
エゾ鹿とナッツのテリーヌ キャラメルオニオン添え ポルト酒のソース ペッパー風味
deer & nuts terrine, with caramel onion, pepper flavor porto wine sauce
北海道産 真牡蠣のソテー 柿と大根のマリネと柚子バターソース
oyster saute, persimmon & radish marinade, Yuzu butter sauce
大間産 マグロと秋なすのタルタル添え 赤パプリカのソース
tartar of tuna(from Ōma) & eggplant, red paprika sauce
■■ Soups ■■
本日のスープ
today's soup
■■ Second dishes ■■
本日の魚料理
today's fish
帆立貝と蓮根のムース カダイフ包み焼き 春菊のソース
mousse of scallops & lotus root, kadayif grilled, crown daisy sauce
ポルチーニ茸のヴルーテ フォアグラのポワレと天然キノコを添えて
velouté of porcini mushrooms, with foie gras poêle & natural mushroom
活オマール海老のポワレ アンチョビとグリーンオリーブのソース
omar shrimp poêle, anchovies & green olives sauce
■■ Main dishes ■■
ニュージーランド産 仔羊のソテー シェリーヴィネガーソース ローズマリー風味
lamb(from new zealand) saute, sherry vinegar sauce, rosemary flavor
フランスシャラン産 鴨のポワレ アールグレイソース
duck(Canard Challandais) poêle, earl grey sauce
特選牛ステーキ
special-choice beef steak
特製ハンバーグステーキ 赤ワインソース
ahill's hamburger steak, red wine sauce
本日のお肉料理
today's meat dish
■■ Desserts ■■
アイスクリームとシャーベットの盛り合わせ
ahill's ice cream & sherbet
本日のデザート
today's dessert
ヘーゼルナッツのオペラ仕立て オレンジのアイス添え
hazelnut Opéra style, with orange ice
種子島産 みつ姫芋と様々なお菓子とのマリアージュ
mariage of sweet potato & candy
クレームブリュレ 和栗のアイス添え
crème brûlée, with Japanese marron ice cream
皆さまのご来店お待ちしております。
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MENU A ¥5,000-
◇スターターより一品
◇スープより一品
◇メインディッシュ
or セカンドディッシュより一品
◇ahill 焼きカレー
◇デザートより一品
MENU B ¥7,000-
◇スターターより一品
◇スープより一品
◇セカンドディッシュより一品
◇メインディッシュより一品
◇ahill 焼きカレー
◇三種のチーズ
◇デザートより一品
MENU C ¥9,000-
旬の特選素材を使った、シェフおまかせのコース
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ahill azabu
tel : 03-5766-2020
floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html