ディナーCコース [ 11/8(木)~ ]
2018,11,05, 05:55 PM
11月8日からスタートするディナーCコースのご紹介です!
本日のアミューズ
today's amuse
黒ムツの炙り 毛蟹と春菊のレムラード
seared black gnomefish, remoulade of horsehair crab & garland chrysanthemum
北海道産和牛ロースカツレツ ラクレットのフォンデュ
"Wagyu"beef loin cutlet(from Hokkaido), raclette fondue
本日の魚料理
today's fish dishes
群馬県産 上州牛シャトーブリアン
"Josyugyu" beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
デザート
desserts
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》24時間/当日10時まで
https://www.ahill.jp/azabu/index.html
《電話予約》10:00~22:00
03-5766-2020
本日のアミューズ
today's amuse
黒ムツの炙り 毛蟹と春菊のレムラード
seared black gnomefish, remoulade of horsehair crab & garland chrysanthemum
北海道産和牛ロースカツレツ ラクレットのフォンデュ
"Wagyu"beef loin cutlet(from Hokkaido), raclette fondue
本日の魚料理
today's fish dishes
群馬県産 上州牛シャトーブリアン
"Josyugyu" beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
デザート
desserts
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》24時間/当日10時まで
https://www.ahill.jp/azabu/index.html
《電話予約》10:00~22:00
03-5766-2020