DINNER MENU [ 9/27(木)~]
2018,09,26, 12:39 PM
9月27日(木)からスタートするディナーコースのご紹介です!
■■ MENU A ¥5,000 ■■
通常より軽めのコース
* スターター、スープ、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, soup or salad, main, dessert or cheese
◎Starters
真牡蠣のマリネ クリアなミネストローネのジュレ
oyster marinade, clear minestrone gelée
石鯛と早生みかんのカルパッチョ
striped beakfish & mandarin orange carpaccio
◎Soups or Salads
本日のスープ
today's soup
産地直送 3種のグリーンサラダ
(farm-fresh) green salad 3 kinds
◎Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
黒毛和牛ミスジステーキ (80g) カボスと梨のラヴィゴット
"Wagyu" beef steak Top Blade (80g),Kabosu(citrus) & japanese pear ravigote
群馬県産 上州牛フィレステーキ (100g) (+1,200円)
"Josyugyu" beef steak Fillet (100g) (+1,200)
◎Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
◎Desserts or Cheese
クレーム ブリュレ
crème brûlée
マスカルポーネのムース 洋梨とオリーブオイルのソルベ
mascarpone mousse, pear & olive oil sorbet
キャラメル林檎とパイ 蜂蜜のアイス
caramel apple & pie, honey ice cream
チーズの盛り合わせ
assorted cheese
■■ MENU B ¥7,000 ■■
スタンダードコース
* スターター、セカンド、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, second, main, dessert or cheese
◎Starters
真牡蠣のマリネ クリアなミネストローネのジュレ
oyster marinade, clear minestrone gelée
石鯛と早生みかんのカルパッチョ
striped beakfish & mandarin orange carpaccio
毛蟹とカリフラワーのカクテル 唐墨風味
horsehair crab & cauliflower cocktails, bottarga taste
◎fish dishes
本日の魚料理
today's fish dishes
◎Second dishes
フランス産 ムール貝とキノコのバターソテー ロワイヤル仕立て
mussels & mushrooms butter saute, royale style
新潟県産 もち豚と北欧かぶの軽いスープ仕立て
"Mochibuta" pork & turnip, soup style
◎Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
黒毛和牛ミスジステーキ (80g) カボスと梨のラヴィゴット
"Wagyu" beef steak Top Blade (80g),Kabosu(citrus) & japanese pear ravigote
群馬県産 上州牛フィレステーキ (100g) (+1,200円)
"Josyugyu" beef steak Fillet (100g) (+1,200)
◎Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
◎Desserts or Cheese
クレーム ブリュレ
crème brûlée
マスカルポーネのムース 洋梨とオリーブオイルのソルベ
mascarpone mousse, pear & olive oil sorbet
キャラメル林檎とパイ 蜂蜜のアイス
caramel apple & pie, honey ice cream
チーズの盛り合わせ
assorted cheese
■■ MENU C ¥10,000 ■■
月替わりのスペシャルコース
本日のアミューズ
today's amuse
石鯛とトリュフ
striped beakfish & truffle
ホタテ貝と桜えびのバターソテー
scallop & "Sakura"shrimp butter saute
本日の魚料理
today's fish dishes
群馬県産 上州牛シャトーブリアン
"Josyugyu" beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
デザート
desserts
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》24時間/当日14時まで
https://www.ahill.jp/azabu/index.html
《電話予約》14:00~
03-5766-2020
■■ MENU A ¥5,000 ■■
通常より軽めのコース
* スターター、スープ、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, soup or salad, main, dessert or cheese
◎Starters
真牡蠣のマリネ クリアなミネストローネのジュレ
oyster marinade, clear minestrone gelée
石鯛と早生みかんのカルパッチョ
striped beakfish & mandarin orange carpaccio
◎Soups or Salads
本日のスープ
today's soup
産地直送 3種のグリーンサラダ
(farm-fresh) green salad 3 kinds
◎Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
黒毛和牛ミスジステーキ (80g) カボスと梨のラヴィゴット
"Wagyu" beef steak Top Blade (80g),Kabosu(citrus) & japanese pear ravigote
群馬県産 上州牛フィレステーキ (100g) (+1,200円)
"Josyugyu" beef steak Fillet (100g) (+1,200)
◎Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
◎Desserts or Cheese
クレーム ブリュレ
crème brûlée
マスカルポーネのムース 洋梨とオリーブオイルのソルベ
mascarpone mousse, pear & olive oil sorbet
キャラメル林檎とパイ 蜂蜜のアイス
caramel apple & pie, honey ice cream
チーズの盛り合わせ
assorted cheese
■■ MENU B ¥7,000 ■■
スタンダードコース
* スターター、セカンド、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, second, main, dessert or cheese
◎Starters
真牡蠣のマリネ クリアなミネストローネのジュレ
oyster marinade, clear minestrone gelée
石鯛と早生みかんのカルパッチョ
striped beakfish & mandarin orange carpaccio
毛蟹とカリフラワーのカクテル 唐墨風味
horsehair crab & cauliflower cocktails, bottarga taste
◎fish dishes
本日の魚料理
today's fish dishes
◎Second dishes
フランス産 ムール貝とキノコのバターソテー ロワイヤル仕立て
mussels & mushrooms butter saute, royale style
新潟県産 もち豚と北欧かぶの軽いスープ仕立て
"Mochibuta" pork & turnip, soup style
◎Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
黒毛和牛ミスジステーキ (80g) カボスと梨のラヴィゴット
"Wagyu" beef steak Top Blade (80g),Kabosu(citrus) & japanese pear ravigote
群馬県産 上州牛フィレステーキ (100g) (+1,200円)
"Josyugyu" beef steak Fillet (100g) (+1,200)
◎Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
◎Desserts or Cheese
クレーム ブリュレ
crème brûlée
マスカルポーネのムース 洋梨とオリーブオイルのソルベ
mascarpone mousse, pear & olive oil sorbet
キャラメル林檎とパイ 蜂蜜のアイス
caramel apple & pie, honey ice cream
チーズの盛り合わせ
assorted cheese
■■ MENU C ¥10,000 ■■
月替わりのスペシャルコース
本日のアミューズ
today's amuse
石鯛とトリュフ
striped beakfish & truffle
ホタテ貝と桜えびのバターソテー
scallop & "Sakura"shrimp butter saute
本日の魚料理
today's fish dishes
群馬県産 上州牛シャトーブリアン
"Josyugyu" beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
デザート
desserts
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》24時間/当日14時まで
https://www.ahill.jp/azabu/index.html
《電話予約》14:00~
03-5766-2020