DINNER MENU [ 7/3(木)~]
2014,06,25, 02:41 PM
7月3日(木)からスタートするディナーメニューのご紹介です!
[前菜]
-本日の前菜
-ウニと枝豆のムース 淡いコンソメジュレと共に
-鮎のリエットと青海苔風味のケークサレ 赤ワインヴィネガーソース
-自家製ソーセージ ジンジャー風味マンゴーマスタードソース
[スープ]
-本日のスープ
[セカンドディッシュ]
-本日の魚料理
-カモミールでポシェした地鶏のアーモンド焼き 海老風味のカリフラワーソース
-フォアグラ、鱧のクネル、水ナスのアンサンブル 山椒と黒にんにくのソース
-タラバガニと男爵芋のクロケット風 アンチョビパプリカのソース
[メイン]
-ハンガリー産マンガリッツァポークのソテー 黒ビールのソース
-尾崎さんが狩猟した夏鹿のロティ ブルーベリーソース
-オーストラリア産仔牛のソテー チーズのラビオリ添え マッシュルームのソース
-特選牛ステーキ
-熟成肉のステーキ
-特製ハンバーグステーキ 赤ワインソース
-本日のお肉料理
[デザート]
-アイスクリームとシャーベットの盛り合わせ
-本日のデザート
-桃のムースとシャンパンのジュレ ホワイトチョコのアイス添え
-完熟バナナのモンブラン パイナップルのソルベ添え
-クレームブリュレ 白いコーヒーのソルベ添え
[Starters]
-today's appetizer
-smooth mousse of sea urchin & green soybean, with pale consomme jelly
-Rillettes of Ayu trout & green laver Cake Salé, red wine vinegar sauce
-homemade sausage of ginger flavor, mango mustard sauce
[Soups]
-today's soup
[Second dishes]
-today's fish
-sautéed chicken pocher with camomile tea, lobster flavored cauliflower sauce
-ensemble of foie gras, pike conger quenelle and eggplant, Sansho pepper & black garlic sauce
-Taraba crab & Danshaku potato, croquette style,anchovy & bell pepper sauce
[Main dishes]
-Mangalitsa pork saute, dark beer sauce
-roasted summer deer hunted by Mr.Ozaki, blueberry sauce
-Australian calf saute, served with cheese Ravioli, mushroom sauce
-special-choice beef steak
-Dry aging meat steak
-ahill's hamburger steak, red wine sauce
-today's meat dish
[Desserts]
-ahill's ice cream & sherbet
-today's dessert
-peach mousse & Champagne jelly, with white chocolate ice cream
-Mont-blanc of ripen banana, with pineapple sherbet
-Crème brûlée, with white coffee sherbet
ahill azabu
[前菜]
-本日の前菜
-ウニと枝豆のムース 淡いコンソメジュレと共に
-鮎のリエットと青海苔風味のケークサレ 赤ワインヴィネガーソース
-自家製ソーセージ ジンジャー風味マンゴーマスタードソース
[スープ]
-本日のスープ
[セカンドディッシュ]
-本日の魚料理
-カモミールでポシェした地鶏のアーモンド焼き 海老風味のカリフラワーソース
-フォアグラ、鱧のクネル、水ナスのアンサンブル 山椒と黒にんにくのソース
-タラバガニと男爵芋のクロケット風 アンチョビパプリカのソース
[メイン]
-ハンガリー産マンガリッツァポークのソテー 黒ビールのソース
-尾崎さんが狩猟した夏鹿のロティ ブルーベリーソース
-オーストラリア産仔牛のソテー チーズのラビオリ添え マッシュルームのソース
-特選牛ステーキ
-熟成肉のステーキ
-特製ハンバーグステーキ 赤ワインソース
-本日のお肉料理
[デザート]
-アイスクリームとシャーベットの盛り合わせ
-本日のデザート
-桃のムースとシャンパンのジュレ ホワイトチョコのアイス添え
-完熟バナナのモンブラン パイナップルのソルベ添え
-クレームブリュレ 白いコーヒーのソルベ添え
[Starters]
-today's appetizer
-smooth mousse of sea urchin & green soybean, with pale consomme jelly
-Rillettes of Ayu trout & green laver Cake Salé, red wine vinegar sauce
-homemade sausage of ginger flavor, mango mustard sauce
[Soups]
-today's soup
[Second dishes]
-today's fish
-sautéed chicken pocher with camomile tea, lobster flavored cauliflower sauce
-ensemble of foie gras, pike conger quenelle and eggplant, Sansho pepper & black garlic sauce
-Taraba crab & Danshaku potato, croquette style,anchovy & bell pepper sauce
[Main dishes]
-Mangalitsa pork saute, dark beer sauce
-roasted summer deer hunted by Mr.Ozaki, blueberry sauce
-Australian calf saute, served with cheese Ravioli, mushroom sauce
-special-choice beef steak
-Dry aging meat steak
-ahill's hamburger steak, red wine sauce
-today's meat dish
[Desserts]
-ahill's ice cream & sherbet
-today's dessert
-peach mousse & Champagne jelly, with white chocolate ice cream
-Mont-blanc of ripen banana, with pineapple sherbet
-Crème brûlée, with white coffee sherbet
ahill azabu