LUNCH MENU [ 6/2(月)~]
2014,05,30, 02:10 PM
6月2日(月)からスタートするランチメニューのご紹介です。
[前菜]
-ホワイトアスパラとズワイガニのグラタン仕立て
-アボカドと焼きナスのピュレ、マグロのタルタルの三重奏
-低温で火入れした丹波地鶏のハーブマリネ 温泉卵添え
[スープ]
-グリーンピースと新玉ねぎの冷たいポタージュ
[メイン]
-ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
-本日のお魚料理
-群馬県産上州せせらぎポークのソテー シャルキュトリーソース
-茨城産常陸牛のランプステーキ
[デザート]
-アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
-ライチのブランマンジェ グレープフルーツのジュレと共に
-クレーム・ブリュレ
[Starters]
-white asparagus & Zuwai crab, gratin style
-trio: avocado, grilled eggplant and tuna tartar
-slowly cooked Tanba-chicken marinated with herbs, served with soft-boiled egg
[Soups]
-chilly potage of green peas & onion nouveau
[Main dishes]
-ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
-today's fish
-Seseragi pork saute, charcuterie sauce
-hitachi-beef rump steak
[Desserts]
-ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
-litchee blanc-manger, with grapefruit jelly
-creme brulee
ahill ginza
[前菜]
-ホワイトアスパラとズワイガニのグラタン仕立て
-アボカドと焼きナスのピュレ、マグロのタルタルの三重奏
-低温で火入れした丹波地鶏のハーブマリネ 温泉卵添え
[スープ]
-グリーンピースと新玉ねぎの冷たいポタージュ
[メイン]
-ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
-本日のお魚料理
-群馬県産上州せせらぎポークのソテー シャルキュトリーソース
-茨城産常陸牛のランプステーキ
[デザート]
-アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
-ライチのブランマンジェ グレープフルーツのジュレと共に
-クレーム・ブリュレ
[Starters]
-white asparagus & Zuwai crab, gratin style
-trio: avocado, grilled eggplant and tuna tartar
-slowly cooked Tanba-chicken marinated with herbs, served with soft-boiled egg
[Soups]
-chilly potage of green peas & onion nouveau
[Main dishes]
-ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
-today's fish
-Seseragi pork saute, charcuterie sauce
-hitachi-beef rump steak
[Desserts]
-ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
-litchee blanc-manger, with grapefruit jelly
-creme brulee
ahill ginza