LUNCH MENU [ 7/1(火)~]
2014,06,30, 03:47 PM
明日、7月1日(火)からスタートするランチメニューのご紹介です。
[前菜]
-ヒラマサのカルパッチョ グレープフルーツと香味野菜のソース
-夏鹿とブラックチェリーのテリーヌ キャラメルナッツのソース
-鶏肉とマッシュルームのラビオリ 焼きトウモロコシのソース
[スープ]
-ホワイトアスパラとジャガイモのポタージュ
[メイン]
-ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
-本日のお魚料理
-群馬県産上州せせらぎポークのソテー シャルキュトリーソース
-茨城産常陸牛のランプステーキ
[デザート]
-アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
-初夏のフルーツとサングリアのジュレ
-クレーム・ブリュレ
[Starters]
-fresh carpaccio of amberjack, grapefruit & potherbs sauce
-rich terrine of summer deer & black cherry, caramel nut sauce
-juicy Ravioli of chicken & mushroom, grilled corn sauce
[Soups]
-chilly potage of white asparagus & potato
[Main dishes]
-ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
-today's fish
-Seseragi pork saute, charcuterie sauce
-hitachi-beef rump steak
[Desserts]
-ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
-early summer fruits & jelly of sangría
-creme brulee
ahill ginza
[前菜]
-ヒラマサのカルパッチョ グレープフルーツと香味野菜のソース
-夏鹿とブラックチェリーのテリーヌ キャラメルナッツのソース
-鶏肉とマッシュルームのラビオリ 焼きトウモロコシのソース
[スープ]
-ホワイトアスパラとジャガイモのポタージュ
[メイン]
-ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
-本日のお魚料理
-群馬県産上州せせらぎポークのソテー シャルキュトリーソース
-茨城産常陸牛のランプステーキ
[デザート]
-アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
-初夏のフルーツとサングリアのジュレ
-クレーム・ブリュレ
[Starters]
-fresh carpaccio of amberjack, grapefruit & potherbs sauce
-rich terrine of summer deer & black cherry, caramel nut sauce
-juicy Ravioli of chicken & mushroom, grilled corn sauce
[Soups]
-chilly potage of white asparagus & potato
[Main dishes]
-ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
-today's fish
-Seseragi pork saute, charcuterie sauce
-hitachi-beef rump steak
[Desserts]
-ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
-early summer fruits & jelly of sangría
-creme brulee
ahill ginza











