LUNCH MENU [ 4/3(水)~ ]
2019,04,02, 11:50 PM
明日4月3日からスタートするランチコースのご紹介です。
■■ Starters ■■
桜鯛の炙り 春キャベツ米麹のクーリと緑茶のジュレ
seared "Sakura"snapper, spring cabbage coulis & green tea gelée
帆立て貝と菜の花のパイ ジャガイモピュレとトマトソース
scallop & canola flower pie, potato puree & tomato sauce
■■ Soups ■■
新ゴボウとマッシュルームのポタージュ
burdock & mushroom potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー 香味野菜とエストラゴンのソース
"Mochibuta"pork loin saute, flavored vegetables & estragon sauce
本日の和牛ステーキ +1300円
today's "Wagyu"beef steak +1,300yen
■■ Desserts ■■
ほのかにスパイシーなショコラムース ピスタチオのアイスクリーム添え
spicy chocolate mousse, with pistachio ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》24時間/当日10時まで
https://www.ahill.jp/ginza/index.html
《電話予約》10:00~21:00まで
03-3562-8080
■■ Starters ■■
桜鯛の炙り 春キャベツ米麹のクーリと緑茶のジュレ
seared "Sakura"snapper, spring cabbage coulis & green tea gelée
帆立て貝と菜の花のパイ ジャガイモピュレとトマトソース
scallop & canola flower pie, potato puree & tomato sauce
■■ Soups ■■
新ゴボウとマッシュルームのポタージュ
burdock & mushroom potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー 香味野菜とエストラゴンのソース
"Mochibuta"pork loin saute, flavored vegetables & estragon sauce
本日の和牛ステーキ +1300円
today's "Wagyu"beef steak +1,300yen
■■ Desserts ■■
ほのかにスパイシーなショコラムース ピスタチオのアイスクリーム添え
spicy chocolate mousse, with pistachio ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
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《web予約》24時間/当日10時まで
https://www.ahill.jp/ginza/index.html
《電話予約》10:00~21:00まで
03-3562-8080