LUNCH MENU [ 6/4(月)~ ]
2018,06,01, 01:19 PM
6月4日(月)からスタートするランチメニューのご紹介です!
■■ Starters ■■
ホタテ貝と豆野菜のテリーヌ ハーブオイルとレモンマヨネーズソース
terrine of scallop & bean vegetables, herb oil & lemon mayonnaise sauce
グリーンアスパラガスと大山どりの冷製前菜 ベーコンピュレ添え
cold appetizers of green asparagus & chicken, with bacon purée
フワフワオムレツと野菜のラタトゥイユ ミモレットチーズをふりかけて
omelets & vegetables ratatouille, with mimolette cheese sauce
■■ Soups ■■
ビーツのスープ
beetroot soup
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー マスタードとパイナップルのソース
"Mochibuta"pork loin saute, mustard & pineapple saucesauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
赤ワインジュレと無花果のマリネ ヨーグルトのババロアとライムのソルベ添え
red wine gelée & marinated figs, with yogurt bavarian & lime sorbet
blood orange swiss roll, with campari ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》24時間/当日10時まで
https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
《電話予約》10:00~21:00まで
03-3562-8080
■■ Starters ■■
ホタテ貝と豆野菜のテリーヌ ハーブオイルとレモンマヨネーズソース
terrine of scallop & bean vegetables, herb oil & lemon mayonnaise sauce
グリーンアスパラガスと大山どりの冷製前菜 ベーコンピュレ添え
cold appetizers of green asparagus & chicken, with bacon purée
フワフワオムレツと野菜のラタトゥイユ ミモレットチーズをふりかけて
omelets & vegetables ratatouille, with mimolette cheese sauce
■■ Soups ■■
ビーツのスープ
beetroot soup
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー マスタードとパイナップルのソース
"Mochibuta"pork loin saute, mustard & pineapple saucesauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
赤ワインジュレと無花果のマリネ ヨーグルトのババロアとライムのソルベ添え
red wine gelée & marinated figs, with yogurt bavarian & lime sorbet
blood orange swiss roll, with campari ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》24時間/当日10時まで
https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
《電話予約》10:00~21:00まで
03-3562-8080