LUNCH MENU [ 4/3(火)〜 ]

2018,04,02, 03:22 PM
明日、4月3日(火)からスタートするランチメニューのご紹介です!

■■ Starters ■■
桜の葉でマリネした桜鯛のカルパッチョ仕立て グリーンピースのソース
carpaccio of "Sakura"red snapper(cherry leaf marinade), green peas sauce
国産ローストビーフ ルッコラとカラシ菜のサラダ仕立て 赤玉葱とブラックオリーブのヴィネグレットソース
roast beef, ruccola & mustard greens salad, red onions & black olives vinaigrette sauce
桜海老と菜の花のキッシュ トマトとケッパーのソースで
quiche of "Sakura"shrimps & canola flower, tomato & caper sauce
  
■■ Soups ■■
春キャベツとベーコン風味のポタージュ
spring cabbage & bacon flavored potage
  
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー 黒酢と黒ニンニクのソース
"Mochibuta" pork loin saute, black vinegar & black garlic sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
  
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
ブラッドオレンジのロールケーキ カンパリのアイスクリーム添え
blood orange swiss roll, with campari ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee

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《web予約》24時間/当日10時まで
https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
《電話予約》10:00~21:00まで
03-3562-8080

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