LUNCH MENU [ 12/1(金)~ ]
2017,11,30, 05:20 PM
明日12月1日(金)からスタートするランチメニューのご紹介です!
■■ Starters ■■
真鯛と大根のカルパッチョ仕立て ユリ根のピュレと柚子のソース
carpaccio style of red snapper & japanese radish, lily bulb purée & "Yuzu" sauce
ホタテ貝と冬野菜のマリネ カリフラワーのムースとコンソメのジュレ寄せ
marinated scallops & winter vegetables, cauliflower mousse & consommé's gelée
国産牛ホホ肉のオムレツ仕立て トマトのデミグラスソース
omelette style of beef cheek meat, tomato's demi-glace sauce
■■ Soups ■■
カブとベーコン香る暖かいポタージュ
turnip & bacon potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー ポワロー葱と白味噌のソース
"Mochibuta"pork loin saute, poireau & white miso sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
ホワイトチョコレートのババロア 苺のアイスクリーム添え
white chocolate bavarois, with strawberry ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》24時間/当日10時まで
https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
《電話予約》10:00~22:00まで
03-3562-8080
■■ Starters ■■
真鯛と大根のカルパッチョ仕立て ユリ根のピュレと柚子のソース
carpaccio style of red snapper & japanese radish, lily bulb purée & "Yuzu" sauce
ホタテ貝と冬野菜のマリネ カリフラワーのムースとコンソメのジュレ寄せ
marinated scallops & winter vegetables, cauliflower mousse & consommé's gelée
国産牛ホホ肉のオムレツ仕立て トマトのデミグラスソース
omelette style of beef cheek meat, tomato's demi-glace sauce
■■ Soups ■■
カブとベーコン香る暖かいポタージュ
turnip & bacon potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー ポワロー葱と白味噌のソース
"Mochibuta"pork loin saute, poireau & white miso sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
ホワイトチョコレートのババロア 苺のアイスクリーム添え
white chocolate bavarois, with strawberry ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
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《web予約》24時間/当日10時まで
https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
《電話予約》10:00~22:00まで
03-3562-8080