LUNCH MENU [ 11/1(水)〜 ]
2017,10,31, 03:44 PM
明日11月1日(水)からスタートするランチメニューのご紹介です!
■■ Starters ■■
タスマニアサーモンのミキュイ ブロッコリーのピュレと柚子のアクセント
"Tasmanian"salmon mi-cuit, broccoli purée & Yuzu's accents
鴨肉とナッツのテリーヌ 根菜のコンソメ煮とイチジクのソース
terrine of duck & nuts, root vegetables consomme stew, fig sauce
インカの目覚めとキノコのカダイフ焼き ほのかにスパイス香るトマトソース
kadayif of "Golden"potato & mushroom, tomato sauce(spice fragrant)
■■ Soups ■■
魚介だしの白菜ポタージュ
chinese cabbagees potage(seafood soup taste)
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー 黒ビールと栗のソース
"Mochibuta"pork loin saute, black beer & chestnut sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
安納芋のベイクドチーズケーキ ラムレーズンのアイスクリーム添え
sweet potato baked cheesecake, with rum raisin ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
ahill ginza
03-3562-8080
https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
03-5766-2020
https://www.ahill.jp/azabu/floor.html
■■ Starters ■■
タスマニアサーモンのミキュイ ブロッコリーのピュレと柚子のアクセント
"Tasmanian"salmon mi-cuit, broccoli purée & Yuzu's accents
鴨肉とナッツのテリーヌ 根菜のコンソメ煮とイチジクのソース
terrine of duck & nuts, root vegetables consomme stew, fig sauce
インカの目覚めとキノコのカダイフ焼き ほのかにスパイス香るトマトソース
kadayif of "Golden"potato & mushroom, tomato sauce(spice fragrant)
■■ Soups ■■
魚介だしの白菜ポタージュ
chinese cabbagees potage(seafood soup taste)
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー 黒ビールと栗のソース
"Mochibuta"pork loin saute, black beer & chestnut sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
安納芋のベイクドチーズケーキ ラムレーズンのアイスクリーム添え
sweet potato baked cheesecake, with rum raisin ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
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ahill ginza
03-3562-8080
https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
03-5766-2020
https://www.ahill.jp/azabu/floor.html