LUNCH MENU [ 10/10(火)〜 ]
2017,10,09, 03:25 PM
10月10日(火)からスタートするランチメニューのご紹介です!
■■ Starters ■■
サーモンのクレームブリュレ サーモンマリネとカブのサラダ添え
crème brulee of salmon, with salmon marinade & turnip salad
香り良いキノコと地鶏のテリーヌ
terrine of mushrooms & chicken
米ナスとトマトのミルフィーユ仕立て クリーミーなチーズのフォンダンソース
millefeuille style of eggplant & tomato, cheese fondant sauce
■■ Soups ■■
ジャガイモのポタージュ
potato potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー 栗と黒ビールのソース
"Mochibuta"pork loin saute, chestnut & black beer sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
南瓜のロールケーキ ピスタチオのアイスクリーム添え
squash swiss roll, with pistachio ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html
■■ Starters ■■
サーモンのクレームブリュレ サーモンマリネとカブのサラダ添え
crème brulee of salmon, with salmon marinade & turnip salad
香り良いキノコと地鶏のテリーヌ
terrine of mushrooms & chicken
米ナスとトマトのミルフィーユ仕立て クリーミーなチーズのフォンダンソース
millefeuille style of eggplant & tomato, cheese fondant sauce
■■ Soups ■■
ジャガイモのポタージュ
potato potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー 栗と黒ビールのソース
"Mochibuta"pork loin saute, chestnut & black beer sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
南瓜のロールケーキ ピスタチオのアイスクリーム添え
squash swiss roll, with pistachio ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
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ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html