LUNCH MENU [ 4/6(木)〜 ]
2017,04,05, 03:21 PM
明日、4月6日(木)からスタートするランチメニューのご紹介です!
■■ Starters ■■
炙り鰆のカルパッチョ仕立て 蕪のクーリとミョウガのタプナードソース
carpaccio style of seared spanish mackerel, turnip coulis & japanese ginger tapenade sauce
桜えびと新玉葱のキッシュ トマトのソースで
quiche of "Sakura"shrimp & onion, tomato sauce
グリーンアスパラガスのソテーと国産牛ホホ肉のラグー
green asparagus saute & beef cheek ragu
■■ Soups ■■
新ゴボウのポタージュ
burdock potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー 黒酢のソース
"Mochibuta"pork loin saute, black vinegar sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
抹茶と桜の二色のシフォンケーキ バニラアイス添え
two color chiffon cakes of matcha & cherry blossoms, with vanilla ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html
■■ Starters ■■
炙り鰆のカルパッチョ仕立て 蕪のクーリとミョウガのタプナードソース
carpaccio style of seared spanish mackerel, turnip coulis & japanese ginger tapenade sauce
桜えびと新玉葱のキッシュ トマトのソースで
quiche of "Sakura"shrimp & onion, tomato sauce
グリーンアスパラガスのソテーと国産牛ホホ肉のラグー
green asparagus saute & beef cheek ragu
■■ Soups ■■
新ゴボウのポタージュ
burdock potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー 黒酢のソース
"Mochibuta"pork loin saute, black vinegar sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
抹茶と桜の二色のシフォンケーキ バニラアイス添え
two color chiffon cakes of matcha & cherry blossoms, with vanilla ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
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ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html