LUNCH MENU [ 3/2(木)〜 ]
2017,02,28, 04:28 PM
3月2日(木)からスタートするランチメニューのご紹介です!
■■ Starters ■■
桜鯛のスモーク グリーンピースのヴルーテとコンソメのジュレで
smoked red snapper, greenpeace velouté & consommé gelée
自家製ベーコンと菜の花のキッシュ
homemade bacon & canola flower quiche
桜えびとフワフワオムレツのガレット包み フレッシュトマトのトマトソース
galette of "Sakura"shrimp & omelet, fresh tomato sauce
■■ Soups ■■
春キャベツのポタージュ
spring cabbage potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー ナッツマスタードソース
"Mochibuta"pork loin saute, nut mustard sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
苺のロールケーキ マスカルポーネのアイスクリーム添え
strawberry swiss roll, with mascarpone ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html
■■ Starters ■■
桜鯛のスモーク グリーンピースのヴルーテとコンソメのジュレで
smoked red snapper, greenpeace velouté & consommé gelée
自家製ベーコンと菜の花のキッシュ
homemade bacon & canola flower quiche
桜えびとフワフワオムレツのガレット包み フレッシュトマトのトマトソース
galette of "Sakura"shrimp & omelet, fresh tomato sauce
■■ Soups ■■
春キャベツのポタージュ
spring cabbage potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー ナッツマスタードソース
"Mochibuta"pork loin saute, nut mustard sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
苺のロールケーキ マスカルポーネのアイスクリーム添え
strawberry swiss roll, with mascarpone ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html