LUNCH MENU [ 12/1(木)〜 ]

2016,11,30, 05:39 PM
明日、12月1日(木)からスタートするランチメニューのご紹介です!

■■ Starters ■■
地鶏のスモークとコールスローのテリーヌ仕立て オレンジサワークリームソース
terrine style of smoked chicken & coulislow, orange sour cream sauce
牡蠣のカダイフ焼き 春菊のソース じゃがいもとポワローネギのドフィノワを添えて
oyster's kadayif, crown daisy sauce, with gratin of potato & poireau
百合根のブランマンジェとイワシのエスカベッシュ
lily root blanc-manger & sardine escabeche
  
■■ Soups ■■
カリフラワーのポタージュ
cauliflower potage
  
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー 角切りキャラメルリンゴのソース
"Mochibuta"pork loin saute, dice cut caramel apple sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
  
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
みかんのベイクドチーズケーキ グリーンティーのアイス添え
mandarin orange baked cheese cake, with green tea ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
   
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
  
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
  
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html

 銀座 | comments (0) | trackback (0) | by ginza









 
https://www.ahill.jp/blog/tb.php/581