LUNCH MENU [ 11/2(水)〜 ]
2016,11,01, 02:26 PM
明日、11月2日(水)からスタートするランチメニューのご紹介です!
■■ Starters ■■
柚子でマリネした真鯛のカルパッチョ ゆず胡椒のヴィネグレットソース
carpaccio of red snapper(Yuzu marinated), Yuzu pepper vinaigrette sauce
4種類のキノコのテリーヌ
terrine of 4 types mushroom
タスマニアサーモンのロールキャベツ アンチョビクリームのフリカッセ仕立て
salmon(from tasmanian) cabbage rolls, anchovy cream fricassée style
■■ Soups ■■
蕪のポタージュ
turnip potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟産もち豚ロースのソテー マデラ酒と柿のソース
"Mochibuta"pork loin saute, madeira wine & persimmon sauce
牛ホホ肉の赤ワイン煮込み
wine stew of beef cheek
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
林檎のタルト アールグレイのアイス添え
apple tart, with earl grey ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html
■■ Starters ■■
柚子でマリネした真鯛のカルパッチョ ゆず胡椒のヴィネグレットソース
carpaccio of red snapper(Yuzu marinated), Yuzu pepper vinaigrette sauce
4種類のキノコのテリーヌ
terrine of 4 types mushroom
タスマニアサーモンのロールキャベツ アンチョビクリームのフリカッセ仕立て
salmon(from tasmanian) cabbage rolls, anchovy cream fricassée style
■■ Soups ■■
蕪のポタージュ
turnip potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟産もち豚ロースのソテー マデラ酒と柿のソース
"Mochibuta"pork loin saute, madeira wine & persimmon sauce
牛ホホ肉の赤ワイン煮込み
wine stew of beef cheek
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
林檎のタルト アールグレイのアイス添え
apple tart, with earl grey ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html