LUNCH MENU [ 9/1(木)〜 ]
2016,08,30, 04:10 PM
9月1日(木)からスタートするランチメニューのご紹介です!
■■ Starters ■■
ホタテ貝のムース レモンとミント香るジュレを添えて
scallop mousse, with lemon & mint gelée
戻り鰹のカルパッチョ ミョウガとベーコンのラヴィゴットソース
bonito carpaccio, japanese ginger & bacon ravigote sauce
柔らかく煮込んだ国産牛ホホ肉のオムレツ 赤パプリカソース
omelet of stewed beef cheek meat, red paprika sauce
■■ Soups ■■
ブロッコリーとアボカドの冷たいポタージュ
broccoli & avocado cold potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟産もち豚ロースのソテー ジンジャーソース
"Mochibuta"pork loin saute, ginger sauce
A5黒毛和牛モモ肉のステーキ +1000up
"Wagyu" beef round steak +1,000yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
梨のタルトタタン マスカルポーネのアイス添え
pear tarte tatin, with mascarpone ice
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html
■■ Starters ■■
ホタテ貝のムース レモンとミント香るジュレを添えて
scallop mousse, with lemon & mint gelée
戻り鰹のカルパッチョ ミョウガとベーコンのラヴィゴットソース
bonito carpaccio, japanese ginger & bacon ravigote sauce
柔らかく煮込んだ国産牛ホホ肉のオムレツ 赤パプリカソース
omelet of stewed beef cheek meat, red paprika sauce
■■ Soups ■■
ブロッコリーとアボカドの冷たいポタージュ
broccoli & avocado cold potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟産もち豚ロースのソテー ジンジャーソース
"Mochibuta"pork loin saute, ginger sauce
A5黒毛和牛モモ肉のステーキ +1000up
"Wagyu" beef round steak +1,000yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
梨のタルトタタン マスカルポーネのアイス添え
pear tarte tatin, with mascarpone ice
クレーム・ブリュレ
creme brulee
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ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html