LUNCH MENU [ 4/1(水)〜 ]
2015,03,31, 12:48 PM
いつもご来店ありがとうございます!明日、4月1日(水)からスタートするランチメニューのご紹介です!
[Starters]
-桜の葉でマリネした鮮魚のカルパッチョ
fresh fish carpaccio with marinated in cherry leaves
-生ハムと春野菜のテリーヌ 蕗の薹のタプナード添え
prosciutto & spring vegetables terrine, with "Fukinoto" tapenade
-蛤と山菜のエテュベ 帆立のムースを添えて
Etuvee of clams & edible wild plants, with scallop mousse
[Soups]
-新ゴボウのポタージュ
burdock potage
[Main dishes]
-ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
-本日のお魚料理
today's fish
-もち豚のソテー シャリアピンソース
"Mochibuta" pork saute, shalyapin sauce
-銘柄黒毛和牛内モモのステーキ+1000up
"Wagyu" top round steak +1,000yen
[Desserts]
-アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
-せとかのブランマンジェ 蜂蜜とレモンのジュレ
"Setoka"(citrus) blanc-manger, honey & lemon jelly
-クレーム・ブリュレ
creme brulee
みなさまのご来店をお待ちしております!^ ^
ahill ginza
[Starters]
-桜の葉でマリネした鮮魚のカルパッチョ
fresh fish carpaccio with marinated in cherry leaves
-生ハムと春野菜のテリーヌ 蕗の薹のタプナード添え
prosciutto & spring vegetables terrine, with "Fukinoto" tapenade
-蛤と山菜のエテュベ 帆立のムースを添えて
Etuvee of clams & edible wild plants, with scallop mousse
[Soups]
-新ゴボウのポタージュ
burdock potage
[Main dishes]
-ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
-本日のお魚料理
today's fish
-もち豚のソテー シャリアピンソース
"Mochibuta" pork saute, shalyapin sauce
-銘柄黒毛和牛内モモのステーキ+1000up
"Wagyu" top round steak +1,000yen
[Desserts]
-アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
-せとかのブランマンジェ 蜂蜜とレモンのジュレ
"Setoka"(citrus) blanc-manger, honey & lemon jelly
-クレーム・ブリュレ
creme brulee
みなさまのご来店をお待ちしております!^ ^
ahill ginza