LUNCH MENU [ 2/1(水)〜 ]

2017,01,28, 01:53 AM
2月1日(水)からスタートするランチメニューのご紹介です!

■■ Starters ■■
タスマニアサーモンのタルト サーモンと菜の花のタルタル添え
salmon(from Tasmania) tarte, with tartar sauce of salmon & canola flower
ゴロゴロ野菜のサラダと鴨肉のテリーヌ
salad & duck terrine
ミモレットチーズ香るホタテ貝と白菜のフリカッセ
fricassée of scallops & chinese cabbage, fragrance of mimolette cheese
  
■■ Soups ■■
紅くるり大根のポタージュ
red radish potage
  
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー ナッツマスタードソース
"Mochibuta"pork loin saute, nut mustard sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
  
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
ショコラババロア オレンジのアイスクリーム添え
chocolat bavarois, with orange ice cream
クレーム・ブリュレ
creme brulee
   
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
  
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
  
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html

 銀座 | comments (0) | trackback (0) | by ginza









 
https://www.ahill.jp/blog/tb.php/584