LUNCH MENU [ 6/1(水)〜 ]
2016,05,30, 02:51 PM
明日、6月1日(水)からスタートするランチメニューのご紹介です!
■■ Starters ■■
帆立貝とグリーンアスパラのカルパッチョ仕立て ハーブのタルタルソース
scallops & green asparagus carpaccio style, herb tartar sauce
皮付きヤングコーンのソテー 仔牛のラグーパルミジャーノ風味
baby corn sauté, veal ragu parmigiano flavor
炙りカツオと焼き茄子のピュレ添え 梅とビーツのソース
seared bonito & grilled eggplant purée, plum & beets sauce
■■ Soups ■■
新玉ねぎの冷たいポタージュ
onions cold potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
茨城県産もち豚のロースト セージの香り 粒マスタードのソース
"Mochibuta"pork roast, sage flavor, grain mustard sauce
A5黒毛和牛モモ肉のステーキ +1000up
"Wagyu" beef round steak +1,000yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
メロンのロールケーキ ホワイトチョコのアイス添え
melon swiss roll, with white chocolate ice
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html
■■ Starters ■■
帆立貝とグリーンアスパラのカルパッチョ仕立て ハーブのタルタルソース
scallops & green asparagus carpaccio style, herb tartar sauce
皮付きヤングコーンのソテー 仔牛のラグーパルミジャーノ風味
baby corn sauté, veal ragu parmigiano flavor
炙りカツオと焼き茄子のピュレ添え 梅とビーツのソース
seared bonito & grilled eggplant purée, plum & beets sauce
■■ Soups ■■
新玉ねぎの冷たいポタージュ
onions cold potage
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
茨城県産もち豚のロースト セージの香り 粒マスタードのソース
"Mochibuta"pork roast, sage flavor, grain mustard sauce
A5黒毛和牛モモ肉のステーキ +1000up
"Wagyu" beef round steak +1,000yen
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
メロンのロールケーキ ホワイトチョコのアイス添え
melon swiss roll, with white chocolate ice
クレーム・ブリュレ
creme brulee
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html