LUNCH MENU [ 6/26(金)〜 ]

2015,06,25, 04:17 PM
いつもご来店ありがとうございます!明日、6/26(金)からスタートするランチメニューのご紹介です!

[Starters]
-バターナッツカボチャのカクテル仕立て ウニとツブ貝のコンフィ添え
butternut squash cocktail, with sea urchin & shellfish confit
-夏野菜のキッシュ ラタトゥイユ風 トマトのサラダを添えて
summer vegetable quiche, ratatouille-style, with tomato salad
-金糸瓜と自家製のベーコンのパスタ仕立て サマートリュフの香り
spaghetti squash & homemade bacon pasta-style, scent of summer truffle

[Soups]
-ホワイトアスパラと新玉ねぎの冷たいポタージュ
white asparagus & onions cold potage

[Main dishes]
-ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
-本日のお魚料理
today's fish
-新潟県産もち豚ロースのソテー パッションマンゴーソース
"Mochibuta"pork loin saute, passion mango sauce
-A5ランク常陸牛もも肉のステーキ
"Hitachi"beef round steak +1,000yen

[Desserts]
-アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
-紅茶のティラミス ピスタチオのアイス添え
tea tiramisù, with pistachio ice cream
-クレーム・ブリュレ
creme brulee

みなさまのご来店をお待ちしております!

ahill ginza

 銀座 | comments (0) | trackback (0) | by ginza









 
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