LUNCH MENU [ 6/26(金)〜 ]
2015,06,25, 04:17 PM
いつもご来店ありがとうございます!明日、6/26(金)からスタートするランチメニューのご紹介です!
[Starters]
-バターナッツカボチャのカクテル仕立て ウニとツブ貝のコンフィ添え
butternut squash cocktail, with sea urchin & shellfish confit
-夏野菜のキッシュ ラタトゥイユ風 トマトのサラダを添えて
summer vegetable quiche, ratatouille-style, with tomato salad
-金糸瓜と自家製のベーコンのパスタ仕立て サマートリュフの香り
spaghetti squash & homemade bacon pasta-style, scent of summer truffle
[Soups]
-ホワイトアスパラと新玉ねぎの冷たいポタージュ
white asparagus & onions cold potage
[Main dishes]
-ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
-本日のお魚料理
today's fish
-新潟県産もち豚ロースのソテー パッションマンゴーソース
"Mochibuta"pork loin saute, passion mango sauce
-A5ランク常陸牛もも肉のステーキ
"Hitachi"beef round steak +1,000yen
[Desserts]
-アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
-紅茶のティラミス ピスタチオのアイス添え
tea tiramisù, with pistachio ice cream
-クレーム・ブリュレ
creme brulee
みなさまのご来店をお待ちしております!
ahill ginza
[Starters]
-バターナッツカボチャのカクテル仕立て ウニとツブ貝のコンフィ添え
butternut squash cocktail, with sea urchin & shellfish confit
-夏野菜のキッシュ ラタトゥイユ風 トマトのサラダを添えて
summer vegetable quiche, ratatouille-style, with tomato salad
-金糸瓜と自家製のベーコンのパスタ仕立て サマートリュフの香り
spaghetti squash & homemade bacon pasta-style, scent of summer truffle
[Soups]
-ホワイトアスパラと新玉ねぎの冷たいポタージュ
white asparagus & onions cold potage
[Main dishes]
-ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
-本日のお魚料理
today's fish
-新潟県産もち豚ロースのソテー パッションマンゴーソース
"Mochibuta"pork loin saute, passion mango sauce
-A5ランク常陸牛もも肉のステーキ
"Hitachi"beef round steak +1,000yen
[Desserts]
-アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
-紅茶のティラミス ピスタチオのアイス添え
tea tiramisù, with pistachio ice cream
-クレーム・ブリュレ
creme brulee
みなさまのご来店をお待ちしております!
ahill ginza