LUNCH MENU [ 4/30(木)〜 ]

2015,04,28, 02:42 PM
いつもご来店ありがとうございます!明日、4月30日(木)からスタートするランチメニューのご紹介です!

[Starters]
-短角牛のローストビーフ 山椒風味のグレイビーソース
roast beef, gravy sauce of japanese pepper flavor
-筍のフラン 桜エビと春野菜のフリット添え
fran of bamboo shoots, with Frit of "Sakura"shrimp & spring vegetables
-タスマニアサーモンのスモーク 契約農家直送のベビーリーフと共に 日向夏のソース
tasmanian salmon smoked, with mesclun, citrus sauce

[Soups]
-冷たい新玉ねぎのポタージュ
onion chilly potage

[Main dishes]
-ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
-本日のお魚料理
today's fish
-新潟県産もち豚ロースのソテー トマトバルサミコソース
"Mochibuta"pork loin saute, tomato balsamic sauce
-A5ランク常陸牛もも肉のステーキ
"Hitachi"beef round steak +1,000yen

[Desserts]
-アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
-抹茶のレアチーズケーキ 黒蜜のソース
"Matcha" rare cheesecake, black sugar syrup
-クレーム・ブリュレ
creme brulee


みなさまのご来店をお待ちしております!

ahill ginza

 銀座 | comments (0) | trackback (0) | by ginza









 
https://www.ahill.jp/blog/tb.php/495