LUNCH MENU [ 2/2(月)〜 ]
2015,02,01, 01:03 AM
2月2日(月)からスタートするランチメニューのご紹介です。
[Starters]
-ロースト鴨のサラダ 苺とバルサミコのドレッシング
roast duck salad, strawberries & balsamic dressing
-ズワイガニを詰めた蕪のファルス ベーコンと粒マスタードのソース
farse of turnip stuffed with snow crab, bacon & mustard sauce
-冬の根野菜ソテー
winter root vegetables saute
[Soups]
-豆乳のクラムチャウダー
soy milk clam chowder
[Main dishes]
-ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
-本日のお魚料理
today's fish
-宮城県産 もち豚のロースト シャリアピンソース
"Mochibuta" pork roast, shalyapin sauce
-黒毛和牛のランプステーキ +1000円
"Wagyu" rump steak +1000en
[Desserts]
-アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
-白いフォンダンショコラ ピスタチオのアイス添え
white fondant chocolate, with pistachio ice cream
-クレーム・ブリュレ
creme brulee
みなさまのご来店をお待ちしております。
ahill ginza
[Starters]
-ロースト鴨のサラダ 苺とバルサミコのドレッシング
roast duck salad, strawberries & balsamic dressing
-ズワイガニを詰めた蕪のファルス ベーコンと粒マスタードのソース
farse of turnip stuffed with snow crab, bacon & mustard sauce
-冬の根野菜ソテー
winter root vegetables saute
[Soups]
-豆乳のクラムチャウダー
soy milk clam chowder
[Main dishes]
-ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
-本日のお魚料理
today's fish
-宮城県産 もち豚のロースト シャリアピンソース
"Mochibuta" pork roast, shalyapin sauce
-黒毛和牛のランプステーキ +1000円
"Wagyu" rump steak +1000en
[Desserts]
-アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
-白いフォンダンショコラ ピスタチオのアイス添え
white fondant chocolate, with pistachio ice cream
-クレーム・ブリュレ
creme brulee
みなさまのご来店をお待ちしております。
ahill ginza