MENU [ 10/30(月)~ ]
2023,10,29, 02:39 PM
10月30日(月)からスタートするコースのご紹介です。
みなさまのご来店お待ちしております。
■■ LUNCH A ¥3600
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert
Starters
ブリの炙り 蕪の柚子マリネとカリフラワー
seared yellowtail,yuzu marinated turnip & cauliflower
つぶ貝とエリンギのエスカルゴバターソテー
shellfish & eringi escargot butter saute
Soups
舞茸のポタージュ
maitake mushroom potage
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,100円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,100 yen for 1.5 times)
国産牛ランプステーキ
beef steak Rump
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900 yen)
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
追加メニュー
焼きカレー 900円
fried curry & rice 900 yen
■■ LUNCH B ¥6000
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert
Starters
ブリの炙り 蕪の柚子マリネとカリフラワー
seared yellowtail,yuzu marinated turnip & cauliflower
つぶ貝とエリンギのエスカルゴバターソテー
shellfish & eringi escargot butter saute
Soups
舞茸のポタージュ
maitake mushroom potage
Second dishes
本日の魚料理
today’s fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,100円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,100 yen for 1.5 times)
国産牛ランプステーキ
beef steak Rump
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900 yen)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
■■ MENU A ¥7600
* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert
鰤の炙りと紅くるり大根 梅と生姜のソース
seared yellowtail & daikon, plum & ginger sauce
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,600)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,600)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,800)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
和歌山県産柿のテリーヌ バニラアイス添え
persimmon terrine, vanilla ice cream
■■ MENU B ¥9800
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starters, main, dessert
Starters
鰤の炙りと紅くるり大根 梅と生姜のソース
seared yellowtail & daikon, plum & ginger sauce
帆立貝のソテー 百合根とスペイン産マンチェゴチーズ
scallops saute, lily bulb & manchego cheese
one dishes
蕪のロースト 牡蠣バターソースとデュカ
roasted turnip, oyster butter sauce & duqqa
fish dishes
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,600)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,600)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,800)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts or Cheese
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
和歌山県産柿のテリーヌ バニラアイス添え
persimmon terrine, vanilla ice cream
チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese
■■ MENU C ¥14200
本日のアミューズ
today's amuse
茸と鴨とレバーパテ 姫リンゴのコンポート
mushroom, duck, liver pâté, apple compote
信州サーモンと黒舞茸のパート包み
trout & maitake pâte filo
鮟鱇と鮟肝のポワレ 柚子風味の餡
monkfish & ankimo poêlé, yuzu starchy sauce
鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles
チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese
本日のデザート
today's dessert
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080
みなさまのご来店お待ちしております。
■■ LUNCH A ¥3600
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert
Starters
ブリの炙り 蕪の柚子マリネとカリフラワー
seared yellowtail,yuzu marinated turnip & cauliflower
つぶ貝とエリンギのエスカルゴバターソテー
shellfish & eringi escargot butter saute
Soups
舞茸のポタージュ
maitake mushroom potage
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,100円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,100 yen for 1.5 times)
国産牛ランプステーキ
beef steak Rump
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900 yen)
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
追加メニュー
焼きカレー 900円
fried curry & rice 900 yen
■■ LUNCH B ¥6000
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert
Starters
ブリの炙り 蕪の柚子マリネとカリフラワー
seared yellowtail,yuzu marinated turnip & cauliflower
つぶ貝とエリンギのエスカルゴバターソテー
shellfish & eringi escargot butter saute
Soups
舞茸のポタージュ
maitake mushroom potage
Second dishes
本日の魚料理
today’s fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,100円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,100 yen for 1.5 times)
国産牛ランプステーキ
beef steak Rump
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900 yen)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
■■ MENU A ¥7600
* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert
鰤の炙りと紅くるり大根 梅と生姜のソース
seared yellowtail & daikon, plum & ginger sauce
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,600)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,600)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,800)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
和歌山県産柿のテリーヌ バニラアイス添え
persimmon terrine, vanilla ice cream
■■ MENU B ¥9800
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starters, main, dessert
Starters
鰤の炙りと紅くるり大根 梅と生姜のソース
seared yellowtail & daikon, plum & ginger sauce
帆立貝のソテー 百合根とスペイン産マンチェゴチーズ
scallops saute, lily bulb & manchego cheese
one dishes
蕪のロースト 牡蠣バターソースとデュカ
roasted turnip, oyster butter sauce & duqqa
fish dishes
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,600)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,600)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,800)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts or Cheese
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
和歌山県産柿のテリーヌ バニラアイス添え
persimmon terrine, vanilla ice cream
チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese
■■ MENU C ¥14200
本日のアミューズ
today's amuse
茸と鴨とレバーパテ 姫リンゴのコンポート
mushroom, duck, liver pâté, apple compote
信州サーモンと黒舞茸のパート包み
trout & maitake pâte filo
鮟鱇と鮟肝のポワレ 柚子風味の餡
monkfish & ankimo poêlé, yuzu starchy sauce
鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles
チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese
本日のデザート
today's dessert
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080