MENU [ 2/5(水)~ ]
2025,02,04, 02:08 PM
2月5日(水)からスタートするコースのご紹介です。
みなさまのご来店お待ちしております。
■■ LUNCH A ¥4000
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert
Starters
大山どりの低温調理 ポルチーニのベシャメルソース
sous vide chicken, porcini bechamel sauce
ブリの炙りとつぶ貝のコンフィ かぶと柚子の香り
seared yellowtail & whelk confit, turnip & yuzu
Soups
紅くるり大根のポタージュ
red daikon potage
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
追加メニュー
焼きカレー 1,000円
fried curry & rice 1,000 yen
■■ LUNCH B ¥6500
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert
Starters
大山どりの低温調理 ポルチーニのベシャメルソース
sous vide chicken, porcini bechamel sauce
ブリの炙りとつぶ貝のコンフィ かぶと柚子の香り
seared yellowtail & whelk confit, turnip & yuzu
Soups
紅くるり大根のポタージュ
red daikon potage
Second dishes
本日の魚料理
today’s fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
■■ MENU A ¥8800
* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert
炙り鰆と菜の花 パースニップのクーリー
seared spanish mackerel & canola flower, parsnip coulis
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert
■■ MENU B ¥11000
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starters, main, dessert
Starters
炙り鰆と菜の花 パースニップのクーリー
seared spanish mackerel & canola flower, parsnip coulis
タイラ貝のマリネ ブロッコリーとアンチョビのピュレ
marinated pen shell, broccoli & anchovy puree
one dishes
鱈白子のミモレットチーズパン粉焼き 白菜のクリームソース
cod milt baked with comte cheese & breadcrumbs, chinese cabbage cream sauce
fish dishes
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts or Cheese
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert
チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese
■■ MENU C ¥15400
本日のアミューズ
today's amuse
鮟鱇のテリーヌ
anglerfish terrine
蟹のフランとスープ・ド・ポワソンのロワイヤル
crab flan & soupe de poisson royale
蝦夷鹿のブレゼ ベリーソース
braised yezo venison, berry sauce
鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles
チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese
今夜のデザート
tonight's dessert
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080
みなさまのご来店お待ちしております。
■■ LUNCH A ¥4000
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert
Starters
大山どりの低温調理 ポルチーニのベシャメルソース
sous vide chicken, porcini bechamel sauce
ブリの炙りとつぶ貝のコンフィ かぶと柚子の香り
seared yellowtail & whelk confit, turnip & yuzu
Soups
紅くるり大根のポタージュ
red daikon potage
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
追加メニュー
焼きカレー 1,000円
fried curry & rice 1,000 yen
■■ LUNCH B ¥6500
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert
Starters
大山どりの低温調理 ポルチーニのベシャメルソース
sous vide chicken, porcini bechamel sauce
ブリの炙りとつぶ貝のコンフィ かぶと柚子の香り
seared yellowtail & whelk confit, turnip & yuzu
Soups
紅くるり大根のポタージュ
red daikon potage
Second dishes
本日の魚料理
today’s fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
■■ MENU A ¥8800
* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert
炙り鰆と菜の花 パースニップのクーリー
seared spanish mackerel & canola flower, parsnip coulis
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert
■■ MENU B ¥11000
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starters, main, dessert
Starters
炙り鰆と菜の花 パースニップのクーリー
seared spanish mackerel & canola flower, parsnip coulis
タイラ貝のマリネ ブロッコリーとアンチョビのピュレ
marinated pen shell, broccoli & anchovy puree
one dishes
鱈白子のミモレットチーズパン粉焼き 白菜のクリームソース
cod milt baked with comte cheese & breadcrumbs, chinese cabbage cream sauce
fish dishes
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts or Cheese
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert
チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese
■■ MENU C ¥15400
本日のアミューズ
today's amuse
鮟鱇のテリーヌ
anglerfish terrine
蟹のフランとスープ・ド・ポワソンのロワイヤル
crab flan & soupe de poisson royale
蝦夷鹿のブレゼ ベリーソース
braised yezo venison, berry sauce
鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles
チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese
今夜のデザート
tonight's dessert
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080