MENU [ 3/10(月)~ ]

2025,03,08, 04:52 PM
3月10日(月)からスタートするコースのご紹介です。
みなさまのご来店お待ちしております。

■■ LUNCH A ¥4000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

ホタテのミキュイ 冷製クリームソースと春野菜
scallop mi-cuit, cold cream sauce & spring vegetables
ラムの生ハムで包んだイカ墨リゾットとホタルイカ
squid ink risotto & firefly squid wrapped in lamb ham

Soups

新玉ねぎのポタージュ
onion potage

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)

追加メニュー

焼きカレー  1,000円
fried curry & rice 1,000 yen


■■ LUNCH B ¥6500

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

ホタテのミキュイ 冷製クリームソースと春野菜
scallop mi-cuit, cold cream sauce & spring vegetables
ラムの生ハムで包んだイカ墨リゾットとホタルイカ
squid ink risotto & firefly squid wrapped in lamb ham

Soups

新玉ねぎのポタージュ
onion potage

Second dishes

本日の魚料理
today’s fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)


■■ MENU A ¥8800

* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert

バイ貝とモリーユ茸の餡
shellfish & morel mushrooms starchy sauce

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert


■■ MENU B ¥11000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starters, main, dessert

Starters

バイ貝とモリーユ茸の餡
shellfish & morel mushrooms starchy sauce
サクラマスの低温調理 クレソンのピュレと清美オレンジ
sous-vide cooking trout, watercress puree & orange

one dishes

ホタルイカのソテー 菜の花と焼きドゥフィノア
firefly squid saute, canola flower & baked dauphinois

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts or Cheese

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert

チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese


■■ MENU C ¥15400

本日のアミューズ
today's amuse

金目鯛のマリネ 季節の野菜とカラスミ
marinated red snapper, seasonal vegetables & bottarga

毛蟹と蕪のファルシ ブイヤベースソース
farce of hairy crab & turnip, bouillabaisse sauce

あいち鴨のロティ 赤キャベツマリネとハーブサラダ添え
duck rôti, marinated red cabbage & herb salad

鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras

焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles

チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese

今夜のデザート
tonight's dessert
  
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080

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MENU [ 2/5(水)~ ]

2025,02,04, 02:08 PM
2月5日(水)からスタートするコースのご紹介です。
みなさまのご来店お待ちしております。

■■ LUNCH A ¥4000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

大山どりの低温調理 ポルチーニのベシャメルソース
sous vide chicken, porcini bechamel sauce
ブリの炙りとつぶ貝のコンフィ かぶと柚子の香り
seared yellowtail & whelk confit, turnip & yuzu

Soups

紅くるり大根のポタージュ
red daikon potage

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)

追加メニュー

焼きカレー  1,000円
fried curry & rice 1,000 yen


■■ LUNCH B ¥6500

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

大山どりの低温調理 ポルチーニのベシャメルソース
sous vide chicken, porcini bechamel sauce
ブリの炙りとつぶ貝のコンフィ かぶと柚子の香り
seared yellowtail & whelk confit, turnip & yuzu

Soups

紅くるり大根のポタージュ
red daikon potage

Second dishes

本日の魚料理
today’s fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)


■■ MENU A ¥8800

* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert

炙り鰆と菜の花 パースニップのクーリー
seared spanish mackerel & canola flower, parsnip coulis

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert


■■ MENU B ¥11000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starters, main, dessert

Starters

炙り鰆と菜の花 パースニップのクーリー
seared spanish mackerel & canola flower, parsnip coulis
タイラ貝のマリネ ブロッコリーとアンチョビのピュレ
marinated pen shell, broccoli & anchovy puree

one dishes

鱈白子のミモレットチーズパン粉焼き 白菜のクリームソース
cod milt baked with comte cheese & breadcrumbs, chinese cabbage cream sauce
fish dishes

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts or Cheese

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert

チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese


■■ MENU C ¥15400

本日のアミューズ
today's amuse

鮟鱇のテリーヌ
anglerfish terrine

蟹のフランとスープ・ド・ポワソンのロワイヤル
crab flan & soupe de poisson royale

蝦夷鹿のブレゼ ベリーソース
braised yezo venison, berry sauce

鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras

焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles

チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese

今夜のデザート
tonight's dessert
  
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《web予約》
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《電話予約》
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Xmasのご案内 2024(メニュー決定)

2024,12,05, 02:05 PM
☆彡*:.。.:*2024 Xmas week のご案内*: .。.:*☆彡

2024年もahillより、皆さまに心を込めてクリスマスメニューをお届けいたします。

今年のクリスマスもランチ、ディナーともに同価格・同コースをご提供いたします。

みなさまのご来店心よりお待ちしております。

◎期間
12月21日(土)~12月25日(水)
※24日・25日は定休日ですが営業いたします。

◎案内時間
ランチ
12:00~14:00(L.O.13:00)
※23日~25日は通常のランチコースもご提供いたします。

ディナー
完全二部制
18:00~20:00 or 20:30~22:30

◎予約方法
HPのweb予約または電話にて受け付けております。

◎コース
Xmas Course 15000円(税込)

ランチ、ディナーともに同価格・同コースをご提供いたします。

スパークリングワイン

本日のアミューズ 

オマール海老のポシェと大山どりのバロティーヌ トリュフソースと海老のジュレ

青森県産平目と鱈の白子のポワレ ミモレットチーズとヴァンブランソース

北海道蝦夷鹿のブレゼ ベリーソースとデュカのアクセント

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(120g)
or
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ(80g)(+2,000円)

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて

Xmasデザート

(スパークリングワインはノンアルスパークリングまたはシャンパン+800円に変更可)

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《電話予約》
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MENU [ 12/2(月)~ ]

2024,11,29, 02:26 PM
12月2日(月)からスタートするコースのご紹介です。
みなさまのご来店お待ちしております。

■■ LUNCH A ¥4000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

寒鰆の炙り パースニップと柚子
seared spanish mackerel, parsnip & yuzu
鴨のコンフィ キノコのソテーと鴨出汁の餡
duck confit, mushrooms saute & duck broth sauce

Soups

ブランウンマッシュルームのポタージュ
brown mushroom potage

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)

追加メニュー

焼きカレー  1,000円
fried curry & rice 1,000 yen


■■ LUNCH B ¥6500

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

寒鰆の炙り パースニップと柚子
seared spanish mackerel, parsnip & yuzu
鴨のコンフィ キノコのソテーと鴨出汁の餡
duck confit, mushrooms saute & duck broth sauce

Soups

ブランウンマッシュルームのポタージュ
brown mushroom potage

Second dishes

本日の魚料理
today’s fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)


■■ MENU A ¥8800

* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert

冬鰤の炙りと紅くるり大根 梅と生姜
seared winter yellowtail & red daikon, plum & ginger

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert


■■ MENU B ¥11000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starters, main, dessert

Starters

冬鰤の炙りと紅くるり大根 梅と生姜
seared winter yellowtail & red daikon, plum & ginger
鱈白子のコンテチーズパン粉焼き パースニップのクーリー
cod milt baked with comte cheese & breadcrumbs, parsnip coulis

one dishes

千葉県産カブのロースト 牡蠣バターソースとデュカ
roasted turnip, oyster butter sauce & dukkah

fish dishes

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts or Cheese

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert

チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese


■■ MENU C ¥15400

本日のアミューズ
today's amuse

鮟肝のキャラメリゼとイクラ
caramelized monkfish liver & salmon roe

鮟鱇のあられ揚げ 海老芋と柚子のアクセント
fried monkfish, taro & yuzu accents

蝦夷鹿のブレゼ マデラソース
braised yezo deer, madeira sauce

鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras

焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles

チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese

今夜のデザート
tonight's dessert
  
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《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080

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MENU [ 9/18(水)~ ]

2024,09,17, 02:20 PM
9月18日(水)からスタートするコースのご紹介です。
みなさまのご来店お待ちしております。

■■ LUNCH A ¥4000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

鴨とキノコのテリーヌ クルミのケークサレ
duck & mushroom terrine, walnut cake salé
戻り鰹のコンフィといちじく
bonito confit & figs

Soups

カリフラワーのポタージュ
cauliflower potage

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)

追加メニュー

焼きカレー  1,000円
fried curry & rice 1,000 yen


■■ LUNCH B ¥6500

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

鴨とキノコのテリーヌ クルミのケークサレ
duck & mushroom terrine, walnut cake salé
戻り鰹のコンフィといちじく
bonito confit & figs

Soups

カリフラワーのポタージュ
cauliflower potage

Second dishes

本日の魚料理
today’s fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)


■■ MENU A ¥8800

* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert

戻り鰹とイカ墨パン粉 ビーツソース
bonito and squid ink breadcrumbs, beetroot sauce

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert


■■ MENU B ¥11000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starters, main, dessert

Starters

戻り鰹とイカ墨パン粉 ビーツソース
bonito and squid ink breadcrumbs, beetroot sauce
あいち鴨のロースト セルバチコのサラダと栗のペースト
roast duck, selvatica salad & chestnut paste

one dishes

エリンギとオマール海老 里芋のクーリーと海老のソース
eringi & lobster, taro coulis & shrimp sauce

fish dishes

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts or Cheese

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert

チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese


■■ MENU C ¥15400

本日のアミューズ
today's amuse

ボタン海老のマリネと海老のコンソメジュレ
marinated shrimp & shrimp consommé gelée

蝦夷鮑と加賀蓮根のソテー
肝のソースと蓮根チップス
sautéed abalone & lotus root, liver sauce & lotus root chips

AUS産ラム肉と蕪のナヴァラン風
lamb & turnip navarin style

鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras

焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles

チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese

今夜のデザート
tonight's dessert
  
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 銀座 | comments (0) | trackback (0) | by ginza